Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Joustava kausikortti nyt myös mobiilina

Joustava kausikortti nyt myös mobiilina

uutiset

|

Uudistukset

|

10/5/2021

Föli-sovelluksesta ladattavaan kausikorttiin voi nyt ladata juuri itselleen sopivan määrän päiviä. Kautta voi ladata 10-180 päivää.

Sovelluksen kautta ostettu kausilippu on voimassa heti ostohetkestä. Kausikortilla voi matkustaa rajattomasti viimeiseen voimassaolopäivään asti. Myös viimeisen voimassaolopäivän jälkeinen yöliikenne kuuluu lipun hintaan.

Fyysiseen matkakorttiin voi ladata joustavan määrän päiviä niin ikään sovelluksessa. Fyysiselle kortille kautta voi ladata 10-365 päivää. Ominaisuus on automaattisesti uusimmissa matkakorteissa, mutta vanhempi matkakortti pitää vielä päivittää maksutta Fölin palvelupisteessä. Kaikki matkakortit päivitetään joustaviksi kausikorteiksi myöhemmin.

Fyysiseen matkakorttiin on saatavilla myös jatkuva tilaus, jonka avulla kausi ei pääse vahingossa loppumaan matkakortilta. Järjestelmä uusii 30 päivän latauksen automaattisesti kaksi vuorokautta ennen edellisen kauden päättymistä. Jatkuvaa tilausta ei voi aktivoida sovelluksessa, vaan sen saa käyttöön Fölikaupan puolella.