Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Etusivu

Reittiopas
Lähtö nyt

  Hae pysäkkiaikataulu

  Häiriöt ja muutokset liikenteessä

  Torilla tavataan!

  Joukkoliikenne pääsee siirtymään Kauppatorin uusille pysäkeille maanantaina 31.10.

  Tutustu nyt Fölin uusiin pysäkkijärjestelyihin Kauppatorilla!

  ""

  Tapahtumasyksy on alkanut!

  Yhä useampi tapahtumalippu sisältää joukkoliikennelipun. Pääsylippu on siis myös Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita.

  Kuvituskuva

  Föli on helppo ilmastoteko

  Valitsemalla joukkoliikenteen voit pienentää hiilijalanjälkeäsi helposti. 

  Joukkoliikenne on jo lähtökohtaisesti ilmastoystävällinen kulkutapa ja ympäristöystävällinen valinta. Kun useampi ihminen matkustaa samalla autolla, syntyy myös päästöjä vähemmän.

  Föli myös lisää jatkuvasti vähäpäästöisten sähköbussien määrää liikenteessä. Tällä hetkellä Föli-liikenteessä on 70 sähköbussia, joilla ajetaan vuosittain noin 6 miljoonaa kilometriä.

  ""
  ""

  Fölillä Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon

  Osa Fölin linjojen 21 ja 23 vuoroista liikennöi Kuhankuonolle, Kurjenrahkan kansallispuistoon. Vuonna 2022 liikennettä ajetaan lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 25.4.–30.10. sekä arkisin myös 6.6.–7.8. 

  Kansallispuistomatkalle kelpaavat kaikki Fölin matkakortit ja muut liput. Kertalipun voi ostaa myös lähimaksulla bussista.

  Föliblogi

  Hyvää kannatti odottaa – Föllärit ovat nyt täällä! Uusissa fölläreissä on paljon vanhaa tuttua, mutta myös uutta. Käymme tässä blogitekstissä läpi fölläreiden ja Turun kaupungin uutuuksia, jotka sujuvoittavat fölläröintiä.

  ""