Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Etusivu

Reittiopas

Lähtö nyt

  Hae pysäkkiaikataulu

  Häiriöt ja muutokset liikenteessä

  Opiskelija, nauti opiskelijaeduista tänäkin lukuvuonna!

  Fölin opiskelija-alennus on 17 €/kk; 30 päivän kausikortin hinta on 38 € (norm. 55€).

  Opiskelija-alennuksen saa Föli-alueen kunnassa kirjoilla oleva tai asuva opiskelija. Opiskelijan on nyt mahdollista tunnistautua opiskelijaksi Fölikaupassa. Erillistä käyntiä palvelupisteessä opiskelija-alennuksen saamiseksi tai uusimiseksi ei siis tarvita. Tällä hetkellä tunnistautuminen Fölikaupassa onnistuu, jos opiskelet Turun ammattikorkeakoulussa, Åbo Akademissa tai Turun yliopistossa ja sinulla on Fölin matkakortti.

  Sateenvarjo, kuvituskuva

  HC TPS:n kausikortit sisältävät Föli-lipun

  HC TPS:n 2021-2022 kausikortilla ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin runkosarjan kotiottelupäivinä (ei koske harjoitusotteluita). Bussilippu on voimassa 3 tuntia ennen ottelua ja 2 tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon. Kausi alkaa 9.9. ja ensimmäinen kotiottelu on 11.9.

  Kuvituskuva

  Fölissä käy lähimaksu

  Tervetuloa kokemaan maailman helpoin matkustaminen! Voit maksaa Föli-matkasi pankki- tai luottokortin lähimaksulla.

  ""
  ""

  Föliblogi

  Tutustu Fölin reaaliaikapalveluihin

  Fölillä on useita palveluita, jotka on luotu helpottamaan matkustamista. Niistä saa tarpeellista lisätietoa niin reittejä kuin aikataulujakin koskien.

  Tee bussilla matkustamista vieläkin helpompaa!

  Vinkkejä Fölin reittioppaan käyttämiseen

   Fölin reittioppaalla voi tehdä paljon muutakin kuin vain etsiä reitin kohteiden A ja B välille. Reittioppaasta voit kurkata näppärästi esimerkiksi sinua lähimmät latauspisteet, katsoa, missä kohtaa reittiään bussit liikkuvat sekä tulostaa lähipysäkin pysäkkiaikataulun. Reittiopas toimii sujuvasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

  Ota reittiopas haltuun näillä vinkeillä!