Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
Maisema

Etusivu

Reittiopas

Lähtö nyt

  Hae pysäkkiaikataulu

  Työmatkakortti vain 25 eurolla kuussa!

  Fölin työmatkakortilla voit vaihtaa oman auton ja aamuruuhkat vaikka unelmaloman suunnitteluun. Työmatkakortti on hyvä vaihtoehto työsuhde-eduksi. 

  Työmatkakortti on henkilökohtainen etu, jolla työntekijä voi ladata Föli-korttiaan.

  Työmatkakortti on työnantajalle hyvä keino toteuttaa ympäristöystävällistä yritysstrategiaa ja se kannustaa työntekijöitä joukkoliikenteen käyttöön. Se auttaa myös vahvistamaan positiivista työnantajamielikuvaa. 

  Nainen astumassa bussiin
  kampanjakuva

  Nauti vapaudesta - ota Fölläri käyttöösi 6 €/kk!

  Föli-fillarit saat nyt käyttöösi joko kuukausimaksulla, kertamaksulla tai Föli-kausikortin kylkiäisenä.

  Pääsylippu on Föli-lippu

  Pääsylippu on Föli-lippu, jolla voi matkustaa Fölin busseissa ja vesibusseissa ennen ja jälkeen tapahtuman. Erillistä lippua ei tarvita. Föli-lipun sisältävällä tapahtumalipulla voi matkustaa Fölissä 3 tuntia ennen ja 2 tuntia jälkeen esityksen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon. 

  Yhteislippuja tarjoavat mm. Turun Kaupunginteatteri, Linnateatteri, Turun filharmoninen orkesteri ja Åbo Svenska Teater.

  HC TPS:n kausikortti sisältää Föli-matkat matseihin!

  HC TPS:n 2020-2021 kausikortit sisältävät Föli-lipun! Kausikortilla siis ilmainen bussikuljetus Gatorade Centerille ja takaisin runkosarjan kotiottelupäivinä (ei koske harjoitusotteluita). Bussilippu on voimassa 3 tuntia ennen ottelua ja 2 tuntia ottelun jälkeen, oikeuttaa myös vaihtoon.

  Matkustaja pitää kättään stop-napin vierellä.

  Kertaliput ja vuorokausiliput Föli-sovelluksesta

  Voit ostaa lippuja Föli-sovelluksesta. Näytä lippu bussissa samalle lukijalaitteelle, jolle matkaliputkin näytetään – mutta laitteen alapuolelle. Föli-sovelluksen voi ladata Apple- ja Android-puhelimiin sovelluskaupassa. Sovelluksessa voi lisäksi käyttää reittiopasta ja lukea ajankohtaisia uutisia.

  Mikä matkakortti sopii minulle?

  Kausikortti sopii säännöllisesti matkustavalle, arvokortti säännöllisen epäsäännöllisesti matkustavalle ja tuplakortti sille, joka ei etukäteen tiedä matkustaako paljon vai vähän. Tutustu lippuihin ja hintoihin!