Siirry sisältöön
Turun seudun joukkoliikenne
""

Etusivu

Reittiopas

Lähtö nyt

  Hae pysäkkiaikataulu

  Triathlonkilpailu vaikuttaa liikenteeseen Turussa 31.7.–1.8.

  Häiriöt ja muutokset liikenteessä

  Vesibussin kyydissä Ruissaloon tai Hirvensaloon

  Kävitkö jo kävelyllä Kansanpuistossa? Vesibussimatkaan voi yhdistää myös pyöräretken. Tai jos haluat vain istua kyydissä ja nauttia meri-ilmasta, sekin onnistuu. Vesibussimme kulkevat päivittäin elokuun loppuun asti. Viikonloppuliikenne jatkuu 19.9. asti. 

  ""

  Föliblogi: Mitä ikäihmisen kannattaa huomioida bussin kyydissä

  Vapaaehtoiset fölikaverit kokosivat vinkit turvalliseen bussin käyttämiseen. Jos olet seniori-ikäinen ja kaipaat apua Fölin käyttöön, voit tulla tapaamaan fölikavereita Föli-treffeille Turkuun 29.7. ja 20.8.

  ""

  Toisen asteen opiskelija, hae koulumatkatukea!

  Lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleva voi hakea koulumatkatukea päivittäisten koulumatkojensa kustannuksiin. Maksuttomaan koulutukseen oikeutetut opiskelijat saavat Kelan koulumatkatukea erilaisilla ehdoilla kuin muut opiskelijat.

  • Föli-alueella eli Turussa, Kaarinassa, Liedossa, Raisiossa, Ruskolla ja Naantalissa koulumatkat ovat maksuttomat maksuttomaan koulutukseen oikeutetuilla opiskelijoilla, jos koulumatka on yhteen suuntaan yli 7 kilometriä. Koulumatkatukikortin hinta 0 € / 30 päivää.
  • Jos ei ole oikeutettu maksuttomaan koulutukseen, koulumatkatukea voi saada, jos koulumatka on yhteen suuntaan vähintään 10 kilometriä. Koulumatkatukikortin hinta 28 € / 30 päivää.
  ""
  ""

  Lähimatkailu onnistuu Fölillä!

  Keräsimme yhteen Föli-alueelta löytyviä mielenkiintoisia kohteita, joihin on helppo lähteä käymään heti, kun seikkailunhalu yllättää. Tutustu kohteisiin ja lähde reissuun – #föliseikkailu odottaa lähempänä kuin uskotkaan!

   

  Fölissä käy lähimaksu

  Tervetuloa kokemaan maailman helpoin matkustaminen! Voit maksaa Föli-matkasi pankki- tai luottokortin lähimaksulla.

  ""
  ""

  Föliblogi

  Tutustu Fölin reaaliaikapalveluihin

  Fölillä on useita palveluita, jotka on luotu helpottamaan matkustamista. Niistä saa tarpeellista lisätietoa niin reittejä kuin aikataulujakin koskien.

  Tee bussilla matkustamista vieläkin helpompaa!

  Vinkkejä Fölin reittioppaan käyttämiseen

   Fölin reittioppaalla voi tehdä paljon muutakin kuin vain etsiä reitin kohteiden A ja B välille. Reittioppaasta voit kurkata näppärästi esimerkiksi sinua lähimmät latauspisteet, katsoa, missä kohtaa reittiään bussit liikkuvat sekä tulostaa lähipysäkin pysäkkiaikataulun. Reittiopas toimii sujuvasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

  Ota reittiopas haltuun näillä vinkeillä!